Daca vrei sa faci ceva cu adevarat, vei gasi o cale. Daca nu vrei, cu siguranta vei gasi o scuza. (Frank Banks)

joi, 26 iulie 2012

Epic Training Camp

Turul Frantei, editia 2019. Un ciclist necunoscut imbraca tricoul galben dupa prima etapa. Surprinzator si in cea de-a doua etapa acelasi ciclist castiga din nou tricoul galben. Ziarele incep sa scrie despre acest necunoscut. Cine este el? de unde vine? 
Nimeni nu stie nimic. Televiziunile vuiesc. Se pare ca ar fi un brazilian dar inca nu i se cunoaste numele. Oare ar putea sa fie noul campion?
Etapa 10 si inca se mentine pe pozitii cu sanse reale la titlu.
Cam asa ar putea arata turul Frantei in viitorul nu foarte indepartat, iar ciclistul necunoscut ar putea fi unul din detinutii din inchisoarea braziliana aflata langa orasul SANTA RITA DO SAPUCAI.
Autoritatile s-au gandit sa le ofere posibilitatea detinutilor sa isi reduca din pedeapsa pedaland pe o bicicleta care genereaza curent electric pentru iluminatul stadal. Pentru fiecare 24 ore pedalate, detinutului i se reduce pedeapsa cu o zi.
La 8 ani de inchisoare,  daca pedaleaza 3-4 ore pe zi, 6 zile pe saptamana, inseamna ca iese cu un an mai devreme, adica in 2019, si dupa 7 ani de pedalat cred ca ajunge destul de bun.
Totul e sa inceapa devreme...asa cam pe la 17 ani. Sa aiba timp de antrenament...zic. Si mai e problema cu nutritia si suplimentele alimentare.
Nu ar fi rau nici la noi o treaba ca asta. Ar ajunge din nou Bucurestiul un mic Paris. Ca slava domnului avem ceva material in inchisori. Poate ajunge un pui de SPP mare campion.
Stirea originala o puteti gasi aici.

Si ca tot a venit vorba de biciclit, ieri m-am simtit ca participantul unui concurs de Ironman in Kona, Hawaii, dar va zic in urmatoarea postare de ce.

Somn usor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu